Natuurlijke lippenbalsem zonder parabenen

Guépard is uw betrouwbare leverancier van lippenbalsem.nl. De meest veilige, plantaardige lippenbalsem die er is én welke bovendien in Europa wordt geproduceerd. Al onze lippenbalsems zijn van de allerhoogste kwaliteit, namelijk op plantaardige basis welke zowel door de Duitse- als de Franse cosmetica-industrie(!) is goedgekeurd.

Wij bieden u diverse aantrekkelijke modellen welke uitstekend inzetbaar zijn voor promotionele acties of gewoon als een eerlijk relatiegeschenk. Onze lippenbalsem beschermt en verzorgt uw lippen het gehele jaar door bij zon, water, wind en vorst.

Al vanaf 250 stuks maakt Guépard voor u een geheel eigen product in uw favoriete kleuren, bedrukt logo en teksten. Zonnefactor 20 of 30, diverse smaken en/of glansfactor behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.
Lippenbalsem display's:

Het is mogelijk om een eigen display te laten maken voorzien van uw bedrukking. Deze opvallende display's met uw lippenbalsems zijn aantrekkelijk en overal makkelijk te plaatsen. Ook hiervoor maken wij graag een ontwerp voor u.
Guépard International voor ál uw premiums & gifts!