Waldmann schrijfwaren van Sterling zilver

Waldmann staat voor een prachtige collectie Sterling zilveren schrijfwaren en worden sinds 1918, met de hand vervaardigd in Duitsland bij het meesterbedrijf Waldmann.

De vulpennen, ballpoints, rollerballs en vulpotloden worden gemaakt van de beste materialen gecombineerd met technische functionaliteit en design. Wie eenmaal het gevoel heeft ervaren van het schrijven met een Waldmannpen wil nooit meer anders. Guépard International is er daarom trots op dat zij de exclusiviteit heeft van dit prestigieuze merk.
Waldmann schrijfwaren kunnen zowel van uw bedrijfsnaam als ook van individuele persoonsnamen worden voorzien. De Sterling zilveren pennen zijn een fantastisch relatiegeschenk maar zeker ook een prachtig jubileumgeschenk. Wij tonen u graag de collectie.

Guépard International voor ál uw premiums & gifts!

Guepard International Waldmann, waldmann, sterling zilver, handgemaakte schrijfwaren, vulpennen, vulpen, ballpoint, balpen, rollerbal, vulpotlood, potlood, zilver, Waldmann schrijfwaren, edelfeder, montblanc, Omas, Ted Lapidus, Parker, Waterman, sheaffer, rotring, senator, quil, cross, balmain, pennen met naam, pennen met logo, vulpen met logo, vulpen met naam, luxe schrijfwaren, luxe pennen, promotiepennen, company pen, jubileumgeschenk, zilver 925, inoxcrom